Vaikuttaja

Autenttinen ja vaikuttava Oona

“Oona tietää , miten erottua melusta ja olla yleisölle relevantti sekä hän innostaa omalla persoonallaan. Oonasta saa vaikuttajan, joka aidosti sitoutuu brändiin ja yhteistyöhön, jolloin tuloksetkin puhuvat puolestaan.” 

Kun vaikuttaja valitaan oikein, hän tavoittaa, vakuuttaa, innostaa ja sitouttaa kohdeyleisön jopa yrityksen omaa markkinointia paremmin. 

Vaikuttajana teen yhteistyötä sellaisten brändien kanssa, joiden kanssa jaan yhteiset arvot ja aidon intohimon brändiin, jonka tunnettuutta haluamme yhdessä kasvattaa. 

Seison vahvasti arvojen ja aitojen kokemuksien pohjalla, joista on helppo muodostaa vetovoimaisia ja persoonallisia tarinoita sekä saada yleisö luottamaan kohti ostopäätöstä.  

Huolehdin, että asiakkaasta ja asiakkaan yleisöstä tehdään sisällön stara, joten saan seuraajat pysähtymään ja sitoutumaan. Autan tunnettuuden, näkevyyden ja myynnin kasvussa! 

Esimerkkejä yhteistöistä

Vaikuttajana minut tunnetaan erityisesti LinkedIn kanavassa, jossa tavoitan liike-elämän yleisöä noin 3 miljoonaa vuosittain. 

Alla muutama esimerkki vaikuttajayhteistöistäni lyhyt- sekä pitkäaikaisempana brändilähettiläänä brändien ja kampanjoiden kasvoina 

  • MMA- liiton #myynninlähettiläs roolini 2022 –2023 
  • Alma Talent kaupallinen yhteistyö “Osaamisen kehittämisen ammattilaiset”, joka näkyi mm. Kauppalehdessä, Talouselämässä ja mainontana useammassa digilehdessä 
  • Suomen Yrittäjät ”Ansaitset yrittää” vaikuttajamarkkinointikampanja (tulossa)

Yhteistyöhön?

Kaupallinen yhteistyö vaikuttajamarkkinoinnissa sisältää sosiaalisen median (LinkedIn ja Instagram / Facebook) päivityksiä ja niihin vetovoimaista sisällöntuotantoa. Muut sisällöntuotannot voivat olla mm. vieraskynäilyt, blogit, videot ja webinaarivierailut. 

Vaikuttajayhteistyön investointi riippuu yhteistyön laajuudesta. Investointina yhteistyöt maksavat alkaen tuhannesta tuhansiin euroihin tai pidempiaikaiset yhteistyöt kymmeniä tuhansia.  

Vaihdetaan ajatuksia kaupallisesta yhteistyömallista, joka sopii juuri teille! 

Vaikuttaja Oona Kankkunen

LinkedIn

Seuraajat

20 000

Pääyleisö

Ylin johto, yrittäjät, myynti- ja markkinointi päättäjät, myyjät ja b2b asiantuntijat 

Teemat

Asiakas- ja työntekijäkokemus, myynti & markkinointi, osaamisen kehittäminen, yrittäjyys ja työelämä, modernin myynnin ja markkinoinnin teknologiat, hyvinvointi-, matkailu ja elämykset. 

Instagram

Seuraajat

2500

Pääyleisö

Yrittäjät, pieyrittäjät, myynti- ja markkinointi asiantuntijat sekä päättäjät 

Ota yhteyttä

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field