Oona Kankkunen

Olen kumppanisi myynnin ja tunnettuuden kasvussa

Kun tarvitset vinkkejä kasvuun kiipeämiseen, lisäkädet ja ajatukset liiketoiminnan kasvattamiseen, asiantuntijanäkemystä pallotteluun ja kompassia oikean suunnan ja kasvun löytämiseen, olen täällä sinua varten.
 
Ammattisydämeni sykkii sosiaalisen myynnin puolesta puhumiselle, ajatusjohtajuuden rakentamiselle, myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kehittämiselle, myynnin arvostuksen parantamiselle sekä myynnin ja markkinoinnin osaamisen tason nostamiselle Suomessa.  

Päivätöistä yrittäjäksi ja social selling ajatusjohtajaksi alle kahdessa vuodessa

Missio sosiaalisen myynnin tuloksissa auttamiselle vei mennessään ja 12 vuoden myyntivalmentaja- ja B2B-myyjäuran jälkeen tapahtui hyppy päivätöistä yrittäjäksi – täysin tyhjän päälle joulukuussa 2020. 

Nolla budjetilla yli 100k LinkedIn inbound- myynteihin alle 8 kuukaudessa, yli 10 median huomio ja status social selling- ajatusjohtajana vuonna 2022.

LinkedInissä on supervoimaa, kun sen osaa hyödyntää! 

Kaikki alkoi siitä, että turhauduin itse tehottomaan kylmäsoittamiseen ja vanhanajan myynnin johtamiseen. Tunnistin LinkedInin hyödyt asiakkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen sekä uskalsin painaa post- nappia säännöllisesti. 

Yrittäjänä halusin vaikuttaa ja auttaa siinä, että yritykset reagoisivat asiakkaan muuttuneesen ostokäyttäytymisen. On aika sekä modernisoida myynti että nostaa tasoa ja vetovoimaa markkinoinnissa. Tähän tarvitaan myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä – ja social sellingiä.

Olen ollut rakentamassa yli 100 yritykselle ja 10 eri toimialalle modernin myynnin pelikirjoja, asiakaskohtaamisen malleja, integroinut LinkedIniä osaksi myyntiprosesseja ja autannut yrityksiä valjastamaan somen tulokselliseksi liiketoiminnan kanavaksi.

Voisinko olla avuksi sinullekin myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa? Varaa Kasvuvartti.

Bio

Social Selling & Ajatusjohtajuus valmentaja

Network & Growth perustaja ja toimari

Social selling ja ajatusjohtajuus päävalmentaja

Sisältöstrategisti

Keynote puhuja

LinkedIn ja asiantuntijabrändäys kouluttaja

Yrittäjien mentori

Modernin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön konsultti

Advisor ja sijoittaja

Suomen ensimmäinen virallinen #myynninlähettiläs MMA:lla

Suomen suosituimpia b2b vaikuttajia

2023 ”Kasvua Somesta” social selling tietokirjailija (Bonfire Books)

2023 kolumnisti Markkinointi Uutisilla

Linkedin After Work Helsinki perustaja ja tapahtumatuottaja

Mediassa

Unelmasta yrittäjäksi verkostojen voimin

LinkedIn ja henkilöbrändi

Tällainen henkilöbrändi vetää työnantajia puoleensa

Kasvutarinani juuret

Vuonna 2018 hyppäsin työttömäksi myyntivalmentajan päivätöistäni ja aktivoiduin luomaan sisältöä LinkedInissä. Päädyin pian B2B myynnin maailmaan ja aloin systemaattisesti kasvattamaan verkostoani sekä jakamaan työelämän kokemuksiani ja hyväksi havaittuja LinkedIn vinkkejäni someen. LinkedInistä ja verkostoitumisesta tuli osa arkeani ja työtäni, joka näkyi B2B-myynnin menestymisessä ja rekrytointionnistumisissa IT-firmassa, jossa toimin myyntipäällikkönä.

Myyntivalmennustyöt jatkuivat epäsäännöllisinä sivutöinä kevytyrittäjänä ja syntyi myös idea LinkedIn After Work Helsinki verkostoitumistapahtumasta 2019.

Syyskuussa 2020 toiminimi Oona Kankkunen vaihtui Network & Growth osakeyhtiöksi. Enää ei tuotettu vain verkostoitumistapahtumia ja jaettu LinkedIn vinkkejä ilmaiseksi IT-alan päivätöiden ohella, vaan kalenteri täyttyi asiantuntijuuteeni palveluista: LinkedIn ja social selling koulutuksista sekä puhujakeikoista yrityksille.

Syntyi Network & Growth Oy 

Näin lähdin kirkastamaan visiotani sosiaalisemmasta myynnistä ja näkemyksellisemmästä markkinoinnistä kasvuvalmentaja-yrittäjänä. 

Halusin tehdä töitä modernin myynnin ja markkinoinnin kehittämisen eteen ja liiketoiminnan kasvattamiseen yrityksissä Suomessa. Näin, miten kasvun eteen on uudistettava yrityksien ja yrittäjien myynti- ja markkinointistrategiat 90-luvulta 2020-luvulle. Tunnistin, miten paljon yritykset kaipaavat apua moderniin myyntiin ja markkinointiin sekä miten kysyttyä apua LinkedInin, asiantuntijaviestinnän sekä sosiaalisen myynnin osaamiseeni oli. 

Nyt esikoisyritykseni Network & Growth on asiakkaiden ensisijainen valinta, kun halutaan rakentaa kilpailuetua social sellingin, ajatusjohtajuuden ja sisältömarkkinoinnin keinoin. Teemme suomalaisesta myynnistä sosiaalisempaa ja viestinnästä näkemyksellisempää yksi valmennus, mentorointi ja sisältö kerrallaan.

Sosiaaliset kanavat ovat isossa roolissa valloittaaksemme asiakkaat ja työnhakijat puolellemme ja voittaaksemme heidän luottamuksensa. 

Referenssit

Mitä mieltä asiakkaat ovat Oonasta?